Du ved ikke hvor rart det er at slippe husnøglen, før du har prøvet det.

Hans.

Familie med 3 børn.

nimly.io / Ungt par med børn

Scroll videre

En nøglefri hverdag

Du ved ikke, hvor rart det er at slippe husnøglen, før du faktisk har prøvet en hverdag uden nøgler. Ikke mindst i en lidt stresset og travl hverdag med en nyfødt baby, som i vores familie. Når jeg har barnet på armen og skal ind ad døren derhjemme, er det blevet meget nemmere med vores nimly lås.

For os var det en uventet bonus, at barnets liv blev forenklet ved at have en digital lås.

Jeg skal ikke huske, hvor jeg lige lagde nøglen da jeg forlod hjemme eller om nøglen måske stadig er i bilen, et eller andet sted. Der hvor vi boede før, havde vi en normal lås, hvor vi ”gemte” husnøgle under en dørmåtte eller i hundehuset. Det føltes ikke helt sikkert og nok det første sted, en uønsket gæst ville lede. Forsikringen ville sikkert heller ikke dække et tyveri, når vores egen nøgle var anvendt. Vi lever simpelthen et lidt enklere hverdag nu, når det kommer til at komme hjem og forlade huset igen. Vores nære venner, mine forældre og søskende kommer ofte forbi. Dengang babyen var nyfødt og vi fik besøg var det nemt, at de fik deres egen gæstekode, så vi ikke skulle ud og åbne døren, når vi havde travlt med at være nybagte forældre. Vi har faktisk også lige anskaffet os en kat og tænker, at der ikke vil være noget problem, når naboens børn skal forbi for at fodre hende, mens vi er på ferie til sommer.

Vi ville helt sikkert have installeret en lignende lås, hvis vi flyttede igen. Jeg kan ikke forestille mig at vende tilbage til en almindelig nøgle igen. Låsen har også gjort os mere nysgerrige på Smart Home generelt. Min mor købte faktisk en Nimly Keybox til at opbevare hendes husnøgle. Så det er ikke kun os, der med nimly har fået en nemmere hverdag.

RELATED PRODUCTS

Produkterna som familjen använder

Alla stories

  • Ungt par med eget hus

    Jeg har lige købt den samme lås i gave til far.


    Läs mer

  • Familie på landet

    Vi føler os tryggere derhjemme, og hverdagen er blevet nemmere.             


    Läs mer