Bliv en nimly-partner

nimly.io / Bliv forhandler

Scroll videre

Interesseret i at sælge nimlys produkter og hjælpe med at installere, konfigurere eller integrere dem i eksisterende Smart Home-løsninger? Lad os slå os sammen!

Kontakt os

Voksende marked

Markedet for vores produkter forventes at vokse med cirka 25-30% i de kommende 3 år, primært drevet af den stigende efterspørgsel efter smarte hjemmeløsninger og IoT.

Vores fokus er at udvikle produkter, der passer godt ind i det smarte hjem med fokus på dørrelaterede produkter.

Stærkt produkt og organisation

nimly er en skandinavisk låsevirksomhed, der blev grundlagt i 2009 med fokus på produktinnovation og kvalitet. Med vores ejere RCO (ejet af Novax, der er en del af familievirksomheden Axel Johnson AB) i ryggen fortsætter vi med at vokse og udvikle os sammen med vores partnere.

Dig og nimly

nimly tilbyder løsninger, der er attraktive både for husstande og virksomheder. Vi søger nu flere partnere, der kan hjælpe os med at imødekomme en voksende efterspørgsel.

Kontakt os

Fordele ved et partnerskab

  • Vi har den nemmeste installationsproces, hvilket giver dig som forhandler bekvemmeligheden ved at vide, at forbrugerne nemt kan installere vores gør-det-selv-produkter.
  • Vi er stolte af vores kundesupport – og opfordrer vores forhandlere til at henvise kundeforespørgsler til os for at lette din byrde som forhandler og sikre, at dine kunder får kundeservice fra vores eksperter.
  • En virkelig favorit blandt forhandlere og kunder
  • nimly er en hurtigt voksende virksomhed på den internationale scene med ambitionen om at positionere os på markedet for smarte hjem. Kom med på vores rejse!