Vi føler os tryggere derhjemme, og hverdagen er blevet nemmere.             

Mette.

Mor med 2 døtre.

nimly.io / Familie på landet

Scroll videre

Et enklere familieliv

Vi føler os tryggere derhjemme og hverdagen er faktisk blevet lidt nemmere. Vi slipper for følelsen af ​​at have glemt nøglen på arbejdet eller et andet sted. Desuden skal vi ikke udskifte låse cylinder, hver gang en af børnene har tabt en nøgle. Så ingen sure miner mere, ved bortkommende nøgler. Vi anbefaler klart andre at købe samme lås. Vi overvejer faktisk også at få installeret en i sommerhuset, med online løsning, så vi kan tildele koder hjemmefra, når huset udlejes eller lånes ud til familien.

Børnene kommer og går uden at vi skal bekymre os om nøgler. Vi kan endda se, om de er kommet sikkert hjem på vores app.

Det er blevet meget nemmere at komme hjem. Vi behøver ikke lede efter nøglerne i tasker og lommer for at låse døren op. Alle har deres egen kode, men fingeraftrykslæseren er faktisk det, vi bruger mest. Før vi skiftede til en elektronisk lås, gemte vi ofte nøglen i en blomsterkasse eller under en potte ved hoveddøren. Vi har automatisk låsning af døren aktiveret. Det giver tryghed at vide, at hoveddøren altid er låst om natten. Spørgsmålet “Har jeg husket at låse døren?” hører fortiden til. Vi skal heller ikke sikre os om børnene har husket husnøglen de dage, de først kommer hjem. Vi har lige fået installeret nimlys gateway, som kan fortælle os om vores søn er kommet hjem til aftalt tid. Og en sidste ting: Vi har ingen nøgler, vi ikke kan gøre rede for!

Vi har rengøringshjælp en gang imellem, her laver vi bare en engangskode i appen, der kun virker til det aftalte tidspunkt. Kun børnenes bedsteforældre har fået deres egen fælles kode. Alle venner og bekendte, der har været forbi har lagt mærke til den nye lås. De fleste synes, at låsen også ser godt ud på en yderdør som vores. En anden kommentar vi typisk er at låsen klæder døren og huset. Det er at låse op med et fingeraftryk, er bare et hit hos de unge.

RELATED PRODUCTS

Produkterna som familjen använder

Alla stories

  • Ungt par med eget hus

    Jeg har lige købt den samme lås i gave til far.


    Läs mer

  • Ungt par med børn

    Du ved ikke hvor rart det er at slippe husnøglen, før du har prøvet det.


    Läs mer