Et livlig hjem. Et trygt hjem.

nimly.io / Om os

Scroll videre

Sikkerhed starter med hoveddøren.

nimly låse har masser af muligheder og giver dig bedre kontrol over døren over hvem der kommer og går. Vi har låsene du skal bruge for at skabe en enklere og mere sikker hverdag.

Velkommen hjem!

nimly udvikler løsninger, der gør det nemt at låse sit hjem på forskellige måder og skabe et trygt hjem for hele familien. Det gør vi ikke kun fordi vi synes teknologien er spændende, men fordi den er praktisk, sikker og giver nye muligheder. nimly er en del af RCO Security AB, ejet af Axel Johnson Group i Sverige. Vi har været til stede på det skandinaviske marked og produceret låse tilpasset det nordiske klima og den lokale efterspørgsel siden 2009. Vi vil gøre det nemt at tage hjemmefra, give dig fuld kontrol over udgangsdøren – også når du ikke er hjemme – og gøre det behageligt at komme hjem igen. Åben for naboen, børnene, bedsteforældrene eller pakkebuddet med mobilen, når du har brug for det. nimly byder dig velkommen (til et smartere) hjem.

”Du bestemmer – hvem vil du lukke ind og hvem skal blive ude i kulden.”

nimly vil mere end blot at låse og låse op

nimly handler om mere end at låse døre. Vi hjælper dig med at skabe et hjem, hvor familie og venner nemt og fleksibelt kan komme og gå efter behov, og samtidig gøre hjemmet mere sikkert end nogensinde.

nimly vokser forsat

Vi leder efter nye talenter til vores stadigt voksende team. Føler du, at du kan bidrage med din personlighed og ekspertise? Har du en god forståelse for vores produkter og hvad vi arbejder med? Skal vi tage kontakt?

En del af noget større

Vi er en del af RCO Security AB, som er ejet af Axel Johnson-gruppen. Sammen med RCO Security, Dinbox og Swedlock udgør vi RCO-gruppen. Du vil møde løsninger fra RCO Group overalt i din hverdag. Fra indgangen til etageejendommen, i det smarte hjem, i det offentlige og hos virksomheder i alle brancher. Smart sikkerhed til alle steder, hvor både sikkerhed og tilgængelighed er nødvendig. Sammen stræber vi efter at tilbyde innovative og pålidelige løsninger, der opfylder behovene i dagens samfund.


Har du noget at fortælle om?

Læs mere